Vesakkomurskaimet

ELHOlla on pitkä kokemus vesakkomurskaimien valmistamisesta. Vaakatasoroottoreilla varustettu SideChopper Pro-sarja on suunniteltu kestämään raskasta ammattikäyttöä.  SideChopper Tornado-ketjumurskain on oikea valinta erityisesti kivisille alueille ja niille, joissa vesakon silpun pituus ei ole määräävä asia.

ELHO SideChopper Pro -malleissa on erinomainen ulottuvuus, jopa 4,2 – 4,6 metriä traktorin keskilinjasta. Näin traktorilla ei tarvitse ajaa vaarallisen lähellä pehmeätä ojanreunaa. Pro-sarjan SideChopperit ovat entistäkin tukevampia ja vahvempia. Kaikissa SideChopper -malleissa on nyt  entistä järeämpi, avarampi ja tehokkaampi murskainpää. Roottori on uudistettu kaksirivisillä pallokantaisilla rullalaakereilla ja vaihdettavilla akselitapeilla.

Tornado-sarjan koneet soveltuvat erityisen hyvin metsäteille ja pellonreunoille. ELHOn vesakkomurskain on turvallinen valinta – kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva malli.


Vesakko/kesantomurskaimet

ELHO SideChopper TPM 500 PRO puomistoELHO SideChopper TPM 500 PRO puomisto
ELHO SideChopper TPM 700 Ammattilaisen murskain.

ELHO SideChopper Pro 210 - RoottorimurkainyksikköELHO SideChopper Pro 210 - Roottorimurkainyksikkö
Tehokkaaseen ammattimaiseen vesakonraivaukseen, tienvarsiniittoihin, kesanto- ja laidunhoitoon, metsätieniittoihin.

ELHO SideChopper Tornado 330ELHO SideChopper Tornado 330
ELHO SideChopper Tornado 330 on maatilan murskain pelto- ja metsäteille sekä pellonreunoille. Työleveys 1,6 m ja ulottuvuus traktorin keskilinjasta 3,3 m.

ELHO SideChopper Tornado 440ELHO SideChopper Tornado 440
Kovaan ammattilaiskäyttöön tarkoitettu ketjumurskain 4,4 m ulottuvuudella ja 1,6m työleveydellä.

ELHO SideChopper Tornado L -leikkuupääELHO SideChopper Tornado L -leikkuupää
ELHO SideChopper Tornado L on puomikoneelle soveltuva leikkuupää ketjuilla. Hydraulimottori sisältyy toimitukseen, mikä helpottaa yhdistämistä puomikoneeseen. Työleveys 1,6 m.

ELHO SideChopper 420 ProELHO SideChopper 420 Pro
Ammattimaiseen vesakonraivaukseen, tienvarsiniittoihin, kesanto- ja laidunhoitoon ja metsätieniittoihin suunniteltu murskain. Työleveys 2,1m. ja ulottuvuus traktorin keskilinjasta 4,2 m.

ELHO SideChopper 460 ProELHO SideChopper 460 Pro
420 Pro –koneen isoveli, jonka työleveys 2,4m. ja ulottuvuus traktorin keskilinjasta 4,6 m. Ammattikäyttäjien suosima murskain.

Tekniset tiedot annetaan sitoumuksetta ja niitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Oikeus rakennemuutoksiin pidätetään. Hintojen ja varusteiden osalta viitataan myyntihetkellä voimassa olevaan hinnastoon. Kysy lisää paikalliselta jälleenmyyjältäsi.