Karhottimet ja pöyhimet

Rehusta tulee hyvälaatuista, kun niittäminen tehdään oikeaan aikaan ja kuivuminen tapahtuu riittävän nopeasti leveissä ilmavissa karhoissa. Säilörehu on vaarassa saastua lannan jäännöksistä ja mikrobeista, jos lanta levitetään kasvavalle nurmelle. Riski epäpuhtauksien joutumiselle karhoon pienenee huomattavasti, kun karhoja ei vedetä maata pitkin. Säilörehun teossa on monia kriittisiä vaiheita. Siksi nostava karhotin tai pöyhin on turvallisin valinta.

ELHOn kuuluisa TR kelapöyhin tuli markkinoille vuonna 1975. Siitä lähtien niitä on valmistettu jo yli 15 000 kappaletta tyytyväisille asiakkaille. 2000-luvulla menestys on jatkunut vinokelakarhottimilla. ELHO Twin-tuoteperheen karhottimet nostavat rehun ja siirtävät sen ilmassa, jolloin rehun laatu säilyy ensiluokkaisena.

 

Karhottimet ja pöyhimet

ELHO TR 220ELHO TR 220
Monipuoliset TR kelapöyhimet/karhottimet soveltuvat moneen tarkoitukseen, kuten säiliörehun ja heinän tekoon sekä oljen karhottamiseen. TR 220 voidaan varustaa sivukuljettimella myös jälkeenpäin.

ELHO TR 300ELHO TR 300
ELHO TR 300 pöyihimellä on suuri, kuudella lavalla ja kaksoispiikeillä varustettu roottori, joka nostaa rehun kammioon. Vakiona mukana iso karhotinpellit joilla moudustuu oikeanmuotoinen karho.

ELHO Twin 4600ELHO Twin 4600
Tämä traktorin eteen asennettava vinokelakarhotin on Twin-perheen uusin tulokas. Siirtää traktorin edessä olevan karhon sivulle – näin työ nopeutuu esim. tarkkuussilppurilla ajettaessa.

ELHO V-Twin 600ELHO V-Twin 600
V-Twin 600 yhdistää kaksi karhoa, jolloin traktorin perässä olevan paalain/paalainyhdistelmän teho voidaan hyödyntää täysin. Kapasiteetti nousee ja työ nopeutuu.

ELHO V-Twin 750 / V-Twin 750 SuperELHO V-Twin 750 / V-Twin 750 Super
ELHO V-Twin 750 ei vedä rehua maata pitkin, vaan heittää sen toistuvilla heittoliikkeillä vinosti ylös ja sisään. Ei kerää epäpuhtauksia ja kiviä karhoon ja rehun laatu pysyy hyvänä.

ELHO V-Twin 950 SuperELHO V-Twin 950 Super
Uudella V-Twin 950:llä puhdasta rehua nopeasti karhoon jopa 9,5 metrin leveydeltä!

Tekniset tiedot annetaan sitoumuksetta ja niitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Oikeus rakennemuutoksiin pidätetään. Hintojen ja varusteiden osalta viitataan myyntihetkellä voimassa olevaan hinnastoon. Kysy lisää paikalliselta jälleenmyyjältäsi.