Käärintäkoneet

ELHO valmistaa käsiohjattuja, puoliautomaattisia sekä täysin automaattisia käärintäkoneita sekä nostolaitemalleina että hinattavina malleina erityyppisille pyörypaaleille. ELHOn valikoimaan kuuluu myös paalain/käärintä yhdistelmäkone, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen.  Osa käärijöistä voidaan varustaa myös paalimerkitsimellä. 

ELHO TUBE 2020 ACI

ELHO Tube 2020 ACIELHO Tube 2020 ACI
Kehitetty painavien säilörehupaalien nopeaan ja turvalliseen käärintään. Tuubikäärintämenetelmällä on mahdollista säästää yli 50% muovikuluissa – kone maksaa nopeasti itseensä takaisin.

Hinattavat käärintäkoneet

ELHO Sideliner 1520 AELHO Sideliner 1520 A
Automaattikäärijä nopealla ohjauksella. Paalin nosto käärintäpöydälle ja käärityn paalin luovutus automaattinen tai JoyStickillä, käärintä ja leikkaus täysin automaattisia.

ELHO Sideliner 1520 MELHO Sideliner 1520 M
Edullinen ja luotettava kaapeliohjattu käärintäkone. Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa.

ELHO Sideliner 1650 AELHO Sideliner 1650 A
Tämä täysautomaattinen kone tunnistaa paalin pellolla, nostaa sen käärintäpöydälle, käärii paalin ja kuljettajan valinnan mukaan joko pudottaa sen tai jättää pöydälle. Kone käärii jopa 1,6 m pyöröpaaleja.

ELHO Sideliner 1680 AELHO Sideliner 1680 A
Hinattava täysautomaattinen suurten paalien muovittaja.

ELHO Silomatic 1010ELHO Silomatic 1010
Tämä kone on Suomen myydyin käärintäkonemalli. Se on kestävä, edullinen hankkia ja siitä saa hyvän hinnan kun vaihtaa –1010 on haluttu käytettynäkin.

Nostolaitekäärintäkoneet

ELHO Fastliner 1500ELHO Fastliner 1500
Kolmipiste täysautomaattinen järeä paalinkäärin.

ELHO Proliner 1500ELHO Proliner 1500
Nopea – nopeampi – NOPEIN!

ELHO Softliner-mallisarjaELHO Softliner-mallisarja
ELHOn laadukas Softliner-mallisarja koostuu kolmesta mallisarjasta. Softliner 1000-sarja käärii paaleja halkaisijaltaan max. 1,1m. Softliner 1400 ja 1500 sarjat vastaavasti max. 1,4m kaapeliohjauksella tai automaattisesti.

Yhdistelmäkoneet

ELHO ONLINER PROELHO ONLINER PRO
Paalain/käärin yhdistelmä missä kaikki ominaisuudet ovat valmiiksi sisäänrakennettuja!

ELHO ONLINER UltraCutELHO ONLINER UltraCut
Tehoa, kestävyys ja varmuus rehuntekoon Onliner UltraCut paalain/käärin yhdistelmällä.

Tekniset tiedot annetaan sitoumuksetta ja niitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Oikeus rakennemuutoksiin pidätetään. Hintojen ja varusteiden osalta viitataan myyntihetkellä voimassa olevaan hinnastoon. Kysy lisää paikalliselta jälleenmyyjältäsi.