Takuuasiat: Yleinen käytäntö

Takuuehdot löytyy käyttöohjekirjasta joka tuli koneen kanssa. Kone on rekisteröitävä 10 päivän sisällä ostopäivästä, K-Maatalousliike hoitaa rekisteröinnin luovutustarkastuksen yhteydessä kotimaassa.

1. Jos vika ilmestyy takuuajan aikana, ottakaa heti yhteyttä myyntiliikkeeseen joka on myynyt koneen. Muista mainita koneen konekilpitiedot: tyyppi , sarjanumero ja valmistusnumero.

2. Vaurio tutkitaan paikanpäällä ja dokumentoidaan myyntiliikkeen tai maahantuojan toimesta riippuen vaurion vakavuudesta. Jos myyntiliike/maahantuoja katsoo että on takuualainen vaurio, takuuamomus lähetetään ELHO:lle. Myyntiorganisaatio/maahantuoja voi myöskin itsenäisesti päättää jos vaurio on takuualainen ja sen jälkeen olla yhteydessä ELHO:n kanssa. Tämä riippuu myynti organisaation/maahantuojan omasta järjestelmästä.

Koneitten laatu ja toimivuus ovat erittäin tärkeitä asioita ELHO:lle. Siksi takuuanomus on käsiteltävä huolellisesti ja mahdollisimman nopeasti, mikä ELHO edellyttää kaikista yhteistyöyrityksistä kaikilla myyntialueilla.

ELHO pyrkii aina parantamaan koneitten laatu ja toimivuutta