Aina edellä - Always ahead!

Oy Elho Ab on vuonna 1968 perustettu perheyritys, jonka toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus. Se on alansa edelläkävijä, johon asiakkaat ja yhteistyökumppanit luottavat. 

Tilojen tuottavuus alkaa onnistuneesta peltoviljelystä, jota täydentää toimiva ja tehokas koneketju pellolta ruokintaan. ELHO on mukana ketjussa alusta loppuun, sillä sen tuoteryhmistä löytyy sopiva kone kaikkiin tarpeisiin. ELHOn tärkeimmät tuoteryhmät ovat rehun korjuu, rehun jakelu ja ympäristönhoito.

ELHOn koneiden laatu ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja suurin osa tehtaan tuotannosta menee vientiin ympäri maailmaa. ELHO kehittää jatkuvasti uusia, innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat koneiden työn laatua entisestään. Näin ELHOn asiakkaat saavat jatkossakin maksimaalisen hyödyn koneistaan. 

Teknisen etumatkan lisäksi ELHO panostaa myös ensiluokkaiseen ja joustavaan asiakaspalveluun, jossa aidosti kuunnellaan asiakasta ja hänestä huolehditaan myös kaupanteon jälkeen. 

Ajankohtaista

30.03.2016

K-Maatalousliikkeillä kevätmarkkinat!

12.10.2015

Kiitämme kaikki KoneAgria kävijät!

08.10.2015

TÄNÄÄN KONEAGRIA NÄYTTELY TAMPEREELLA ALKAA!

22.05.2015

Metsä ELMIA (Skogs ELMIA) näyttely Ruotsissa

02.03.2015

Kevätmarkkkinat 2015